Incasso’s

Ervaren specialisten

Efficiënt

Daad- en slagkracht

Klantgericht

Incasso’s

Welkom bij Keizersgracht Ray – Uw partner in professionele incassodiensten voor bedrijven!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde partner om uw openstaande vorderingen te innen? Zoek niet verder! Bij Keizersgracht Ray begrijpen we hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om openstaande facturen tijdig te innen, en daarom bieden we hoogwaardige incassodiensten aan om u te ondersteunen bij het beheer van uw debiteuren.

Bij ons bent u verzekerd van:

Deskundig en Ervaren Team: Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde professionals in incassomanagement. We hebben diepgaande kennis van de geldende wet- en regelgeving en passen bewezen strategieën toe om uw openstaande vorderingen op een ethische en effectieve manier te incasseren.

Maatwerk Aanpak: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom vereisen incassozaken een op maat gemaakte aanpak. Bij Keizersgracht Ray analyseren we grondig uw specifieke situatie en behoeften, waardoor we een strategie kunnen ontwikkelen die perfect is afgestemd op uw bedrijf.

Klantgerichtheid: Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zetten ons in om uw relaties met debiteuren te behouden. Ons team handelt met professionaliteit en respect, met als doel het behoud van uw klantrelaties en het minimaliseren van mogelijke toekomstige geschillen.

Transparantie en Communicatie: Open communicatie staat centraal in onze dienstverlening. We houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang van onze incassoactiviteiten en geven duidelijke rapporten over de behaalde resultaten.

Efficiëntie: We begrijpen dat tijdig incasseren cruciaal is voor uw bedrijfsvoering. Ons team werkt doelgericht en efficiënt om uw openstaande vorderingen zo snel mogelijk te innen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Juridische Ondersteuning: In gevallen waarin gerechtelijke stappen noodzakelijk zijn, bieden we juridische ondersteuning en werken we samen met gekwalificeerde partners om uw belangen te behartigen.

Bij Keizersgracht Ray begrijpen we dat incasso gevoelig ligt en dat uw reputatie belangrijk is. Daarom nemen we ons werk serieus en handelen we altijd met respect en integriteit. Onze klanten vertrouwen op ons vermogen om hun financiële belangen effectief te beschermen, terwijl we tegelijkertijd de relaties met hun klanten behouden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Keizersgracht Ray uw bedrijf kan ondersteunen met gespecialiseerde incassodiensten. Samen zorgen we ervoor dat uw openstaande vorderingen op een professionele en doeltreffende manier worden afgehandeld, zodat u zich kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van uw onderneming.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Telefoon

+31(0)88 234 2000

Adres

Minderbroederssingel 52
6041 KK Roermond

Onze werkwijze in 4 stappen uitgelegd!

1. Maak een afspraak

Maak een afspraak door te bellen of maak gebruik van het contactformulier.

2. Vrijblijvend kosteloos gesprek

Tijdens een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek inventariseren we uw positie en maken een inschatting van uw hulpvraag, uw kansen en eventuele risico’s. De inhoud van een eerste gesprek is uiteraard afhankelijk van de aard van het probleem dat u ondervindt en de vraag die u voor ons heeft.

Wilt u advies hebben? Dan kunnen we in het eerste gesprek bekijken welke vragen u heeft. Heeft u te maken met een conflict of  een gerechtelijke procedure? Dan analyseren wij de goede kansen.

3. U ontvangt een offerte

Het eerste gesprek van een 1 uur is bij ons kantoor gratis. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke offerte. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de urgentie, de mate van verlangde deskundigheid/ervaring en uw zaak. We stemmen dat graag persoonlijk met u af.

4. Wij gaan aan de slag

Offerte akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Heeft u te maken met een conflict of een gerechtelijke procedure? Dan bekijken we de kansen en risico’s en maken een juridische analyse van uw situatie.