Arbeidsrecht

Ervaren specialisten

Efficiënt

Daad- en slagkracht

Klantgericht

Arbeidsrecht

Keizersgracht Ray Juristen + Advocaten staat u met raad en daad bij, zowel ten aanzien van uw alledaagse juridische vraagstukken omtrent arbeidsrecht.

Arbeidsrecht is een rechtsgebied waar iedere werkgever of werknemer vroeg of laat mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van nieuwe medewerkers of juist ontslag. Het betreffen vraagstukken die een behoorlijke impact hebben. Bovendien is het vakgebied continue in ontwikkeling. Reden genoeg om bij vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht een specialist in te schakelen. Wij kunnen op het gebied van arbeidsrecht optreden namens een werkgever, maar we ondersteunen ook individuele werknemers.

De arbeidsrecht diensten waarmee wij u ondersteunen

het opstellen of controleren van (arbeids-)overeenkomsten, huisreglementen en/of ziektereglementen;

het beoordelen van cao’s;

het begeleiden van ontslagprocedures zoals het voeren van ontbindingsprocedures bij het kantongerecht, het aanvragen van ontslagvergunningen bij het UWV en het voeren van verweer tegen verzochte ontbinding of ontslagvergunning;
het voeren van onderhandelingen over beëindiging van een dienstverband en het opstellen van een beëindigingsovereenkomst;
adviseren en/of procederen met betrekking tot de naleving of matiging van concurrentie- of relatiebedingen;
adviseren en/of procederen bij het vorderen van loon;
het begeleiden van re-integratietrajecten en het adviseren en/of procederen bij vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid;
adviseren en/of procederen in geval van werkgeversaansprakelijkheid.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Telefoon

+31(0)88 234 2000

Adres

Minderbroederssingel 52
6041 KK Roermond

Onze werkwijze in 4 stappen uitgelegd!

1. Maak een afspraak

Maak een afspraak door te bellen of maak gebruik van het contactformulier.

2. Vrijblijvend kosteloos gesprek

Tijdens een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek inventariseren we uw positie en maken een inschatting van uw hulpvraag, uw kansen en eventuele risico’s. De inhoud van een eerste gesprek is uiteraard afhankelijk van de aard van het probleem dat u ondervindt en de vraag die u voor ons heeft.

Wilt u advies hebben? Dan kunnen we in het eerste gesprek bekijken welke vragen u heeft. Heeft u te maken met een conflict of  een gerechtelijke procedure? Dan analyseren wij de goede kansen.

3. U ontvangt een offerte

Het eerste gesprek van een 1 uur is bij ons kantoor gratis. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke offerte. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de urgentie, de mate van verlangde deskundigheid/ervaring en uw zaak. We stemmen dat graag persoonlijk met u af.

4. Wij gaan aan de slag

Offerte akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Heeft u te maken met een conflict of een gerechtelijke procedure? Dan bekijken we de kansen en risico’s en maken een juridische analyse van uw situatie.